Odoo yritysjärjestelmä

Integroitu ja avoin vaihtoehto 

Odoo on yritysjärjestelmä, minkä avulla pystyt hoitamaan yrityksesi ohjauksen tehokkaasti.

Odoo CMS- Sample image floating

Etkö ole löytänyt sinulle sopivaa ratkaisua vielä? Onko sinulla käytössä ratkaisu, mutta se tuntuu kömpelöltä, hitaalta, puutteelliselta, kalliilta ja vanhanaikaiselta? Kummassakin tapauksessa sopii miettiä voisiko Odoo olla ratkaisu sinunkin tarpeeseen.

Useassa yrityksessä ollaan tyytymättömiä nykyiseen toiminnanohjausratkaisuun, mutta ei yrityksistä huolimatta ole löydetty parempaa ratkaisua. Nyt kannattaa tutustua Odooseen. Monet ovat todenneet Odoon sopivaksi.

Odoon hyvä puoli on se, että siinä on valmiina lähes kaikki mitä yritykset tarvitsevat toiminnanohjaukselta ja se tarjoaa lisäksi mahdollisuuden täydentää toimintaa juuri sinun yrityksen tarvitsemalla erityistoiminnalla. Sinun on siis mahdollista poimia alan parhaat käytännöt ja lisäksi muokata omat sinulle kilpailuetua tuovat prosessit juuri sellaisiksi että pystyt erottautumaan positiivisesti kilpailijoista.

Voiko ERPiin tutustua itse?

Odooseen voi. Voit jopa asentaa ja ottaa sen käyttöön kokonaan itse. Tai sitten voit valita kumppanin kenen kanssa teet sen yhdessä, tai ostat avaimet käteen -ratkaisuna. Kaikki vaihtoehdot käyvät. Jutellaan me tarkemmin sinun tilanteesta ja katsotaan sopivin tapa edetä.

Odoo-verkosto

Unkkuri kuuluu Odoo Group Finland -yhteenliittymään, joka tarjoaa kattavia Odoo-palveluita suomalaisille yrityksille. Ota yhteyttä Unkkuriin niin Odoo-projektissasi on hyödynnettävissä kaikki Odoo Group Finlandin resurssit. 

Odoosta löydät lisätietoja sivustolta www.odoo.com